Zilveren heren ringen

zilver-heren-ring-6

Zilveren heren ringen zijn tijdloos en staan garant voor elegantie

Naast het bestaan zilveren ringen voor vrouwen bestaan er ook zilveren heren ringen. Ook voor deze ringen geldt dat ze prachtig fonkelen in licht en ze enorm duurzaam zijn. Tevens zijn ze tijdloos wat niet direct betekent dat ze saai zijn. Nee, integendeel. De zilveren heren ringen passen in elke modestijl en raken nooit uit de mode. Dus de mensen die denken dat heren ringen direct als saai bestempeld kunnen worden, hebben het goed mis.

zilver-heren-ring-5

Het is juist in de turbulente tijd van tegenwoordig waarin de man vaak zijn oog laat vallen op de meer excentriekere ringen. En dan met name de ringen waarbij er een edelsteen of diamant is verwerkt. De zwarte saffier en cognac kleurige diamanten worden steeds vaker gekozen als edelsteen voor de zilveren heren ring. Wanneer er gekozen wordt voor diamanten in heren ringen, wordt er vaak gekozen voor de meest subtiele variant. Mannen, in tegenstelling tot vrouwen, zijn vaak voorzichtiger in hun keuze betreffende de grootte van de diamanten die verwerkt zijn in de ring. Ook is het zo dat mannen vaak niet durven toe te geven dat ze stiekem van diamanten houden. En het typische is dat de toenemende populariteit van heren ringen ook overslaat naar andere accessoires zoals de dasspeld en manchetknopen.

zilver-heren-ring-1

Als je gaat kijken naar kleuren die vaak verwerkt worden in heren ringen dan is het de kleur zwart die toch opvallend vaak terugkomt. Zwarte saffieren en zwarte diamanten zijn dan met name de edelstenen waarvoor gekozen wordt. Zwarte diamanten zijn weliswaar van een iets lagere kwaliteit, maar ze zijn wel subtiel en passen in bijna elke setting. Dit komt met name door de prachtige fonkeling waar je direct verliefd op wordt als je oog in oog komt met deze prachtige diamant.

zilver-heren-ring-2

Kortom, het is duidelijk. Tegenwoordig kiezen steeds meer mannen voor zilveren ringen. Met name dus om praktische redenen zoals de duurzaamheid en de prijs. Dit in tegenstelling tot de vrouwen die toch vaak geneigd zijn te kiezen voor de schittering en fonkeling. Je ziet dan ook dat vrouwen voor grotere diamanten kiezen en dat mannen meer voor de subtiliteit kiezen en dus toch voor de kleinere edelstenen.

zilver-heren-ring-3